Trailer build 2017

De Red Neck trailer is af!
Deze winter hebben we de trailer aangepakt. Onze oude trailer was aan de buitenkant echt aan vernieuwing toe. De plannen waren er al wel, maar dan de tijd... Er is veel getekend en bedacht hoe we het wilde hebben. Mede dankzij onze trouwe sponsoren is er een prachtig plaatje van gemaakt. Met échte techniek erin.

 

Speciale dank gaat dan ook uit naar:
-Maverko Loonbedrijf en Transport;
-De Meijer Constructie en Kraanverhuur;
-Avezaat Staal;
-Produlas Verbindingstechniek;
-Kerkhof en Bakker Veevoeders en Transport;
-Gebr. Coremans Grondwerken;
-Favo Reclame;
-DHLC;
-HyTec Hydraulics en Heavy Lifting. 
 
De trailer is allereerst voorzien van nieuwe deuren, deze waren te verweerd. Ook is een nieuwe bumper gemaakt. Deze is volledig gepolijst, het is nu een ware spiegel! Als u er achter rijdt kunt u mooi kijken of uw lichten branden. Vervolgens is gewerkt in onze loods aan de buitenkant. Deze is met polyester gerepareerd en versterkt. In de werkplaats bij De Meijer te Wernhout is gewerkt aan het plaat- en constructiewerk. Hierbij kunnen de kleppen aan de zijkant van de trailer nu hydraulisch worden geopend!
En wat is er nu fraaier dan een mooi rood kleurtje? Juist, Red Neck rood. Met de nieuwe laklaag kwam de trailer weer een stapje dichterbij het eindresultaat.
Bij Favo Reclame is de bestickering gedrukt en geplakt. De trailer is nu aan de buitenkant helemaal af!
 
We zijn met het eind resultaat zeer content. Ook europa kunnen we nu weer netjes in! De eerste wedstrijd is aanstaande zaterdag in Stroe voor de Grand National. En een week later de eerste EuroCup wedstrijd in Lidköping in Zweden.