RED NECK FRIENDS

Uniek in de tractor pulling wereld. Dat zijn de Red Neck Friends. De Red Neck Friend is een pulling fanaat die een warm hart heeft voor tractor pulling maar zeker meer nog meer voor de Red Neck. Een Red Neck Friend draagt zijn of haar passie voor de sport dan ook graag naar buiten uit. 
 
Bent u vriend van de Red Neck? Sluit u dan aan bij de Red Neck Friends. Als u om welke reden dan ook geen lid van de club van 250 wilt worden en draagt u de Red Neck toch een warm hart toe, dan is er dit prachtige alternatief. Tevens  ontvangt u een uniek item waarmee u laat zien dat u achter de sport en de Red Neck staat, de Red Neck Friend pin. 
 
Voor 50 euro (per jaar) u kunt ‘Red Neck Friend’ worden en wordt u vermeld als vriend van de Red Neck op deze website. Als Red Neck Friend ontvangt u de exclusieve Red Neck Friend pin.
 
Red Neck Friend worden? Neem dan contact op met Ivan Schalk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bezoek ons op een wedstrijd en wordt ter plaatse Red Neck Friend! Na deelname ontvangt u direct de Red Neck pin.
 
Red Neck Friends:
Hidde van Dorst
André Verdonk
Richard Mulder
Patrick Balemans
Jeroen Kouters
Arie Vlot

 

 
 
Bedankt voor uw steun Friends!

Red Neck Sponsoren

Lambregts.jpgKerkhof en Bakker 3-2018 slider.jpgHytec 2017.jpgRoboflex.jpgMaverko.jpgCoremans.jpgSiroophandel slider.jpgdhlc.jpg