CLUB VAN 250

 
Dream with us!
Gaat uw bloed sneller stromen bij een ‘Full Pull’ en draagt u de Red Neck een warm hart toe? Gaat sponsoring u te ver, maar wilt u wel een ‘pulling dream’ beleven? Dat kan. U kunt samen met ons de ‘pulling dream’ beleven. Op een laag drempelig niveau kunt u team Red Neck steunen. Dit kan via de club van 250 op een wijze die bij u past als sponsoring u te ver gaat. Voor zowel bedrijven, maar ook voor particulieren. 
Zoals de naam doet vermoeden kost deelname aan de Club van 250 u € 250,- per seizoen. Hiermee deelt u de ‘pulling dream’ van team Red Neck, en wordt u, vanzelfsprekend, op de hoogte gehouden van het wel en wee binnen en rond het team. Tevens wordt u uitgenodigd voor de team meeting aan het eind van het seizoen. En wordt uw naam/bedrijfsnaam op deze website vermeld.
 
Lid worden van de club van 250 of meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met Ivan Schalk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bezoek ons tijdens één van de wedstrijden.
 
Red Neck, dream it, believe it!

Red Neck Sponsoren

Kerkhof en Bakker 3-2018 slider.jpgSiroophandel slider.jpgdhlc.jpgCoremans.jpgMaverko.jpgLambregts.jpgHytec 2017.jpgRoboflex.jpg