Montfoort 10-8-2019

Hello, hello, it's good to be back!
Man man man wat een week in de Red Neck loods. Na de maagverkrampende klap in Lochem is het lang spannend geweest over onze deelname in Montfoort. Maar onze slogan luid niet voor niets: 'Kale koppen...  ... nie te stoppe'! 
 
Er is keihard gewerkt door het hele team, maar met name door Ron Rommers, Niels Langewerf en Arjan Braspenning die veel lange dagen gemaakt hebben. En juist door die inzet is het mogelijk geweest om in Montfoort te rijden. EN HOE! Maar nogmaals de Red Neck is volledig uit elkaar geweest. Van voor tot achter. En eigenlijk ook van links naar rechts. Je zou er een karnavalsplaat van kunnen maken. We hebben dus schade in het differentieel, rem as, versnellingsbak en turbo. Maar verder is alles nagekeken. Want de motor had belachelijk hoge toeren gedraaid voor ons doen. En dan wil je gewoon alles controleren. Want na een volgende wedstrijd weer schade, daar wordt je niet vrolijk van. Maar uiteindelijk liep de Red Neck op tijd weer. 
 
Zoals gezegd hadden we ook schade aan de versnellingsbak. We wisten al vrij snel dat we dit niet volledig gemaakt konden krijgen voor de wedstrijd in Montfoort. In samenspraak met de NTTO en de wedstrijdleider is toestemming verleend over het toestaan dat wij niet zelf voor de sleepwagen moesten rijden. Op de baan werden we door -een niet nader te noemen- trekker merk van onze sponsoren Coremans en Maverko voor de sleepwagen gereden. Zij denken ook aan alles! De run zelf was schitterende! Het was winderig maar zonnig. De baan kan dan ook snel van grip samenstelling wijzigen. De Red Neck kwam lekker weg, trok goed en bij een 100,34 meter zijn we gestopt. Uiteindelijk bleek dit een 7e plaats! De Mud Patrol had deze wedstrijd laten schieten en onze directe degradatie concurrent lady Green is achter ons geëindigd. We staan hiermee 11 punten los van de degradatie streep. Betekend dit dat we 'veilig' zijn? Zeker niet. In onze klasse rijden geen koekenbakkers, dus ook in Alphen moeten we er staan! En op ons sponsorfeestje zullen we er staan samen met onze sponsoren. Want ook zij hebben ook dit jaar weer achter ons gestaan.
 
Het is zeker op zijn plaats om iedereen te bedanken voor de steun na Lochem, in de loods en bij de aankomt in Montfoort. Steun richting team leden, via social media, etc. Bedankt, bedankt! Want toch echt niet iedereen had verwacht dat we er zouden staan.
 
Samen maken we er de mooiste sport ter wereld van! 
                   
    Tractor Pull 1   Pull off   Punten    
  1 Extreme Temptation 105,56   101,71   20    
  2 Appypower 106,81   101,32   17    
  3 Neighbours Nightmare 105,26   98,02   15    
  4 KAWE Runaway Deer 107,83   97,79   14    
  5 DPP Rednex 102,02       13    
  6 Next Sensation 101,37       12    
  7 HyTec Red Neck 100,34       11    
  8 Rocky 99,49       10    
  9 Dieselross 98,83       9    
  10 Dams Rooster 94,96       8    
  11 Lady Green 47,64       7    
  12 Mud Patrol ng       0    
      hp:   hookpoints        
      ng:   niet gestart        
      disk.:   diskwalificatie